04.05.2012

Indiferenta? Ce este aceea indiferenta ?!

Recent am ajuns la  o concluzie si anume ca : Indiferenta este uneori cel mai rau lucru care-l putem primii de la unele persoane care alta data ne erau alaturi si erau totul pentru noi insa in unele cazuri sunt si persoane care merita din plin "Indiferenta noastra" ! Oameni de nimic , oameni carora nu merita sa le dai nimic mai mult . Oamenii care te trateaza cu indiferenta raspunde la fel , nu trebuie sa pareti fraieri , niciodata nu trebuie sa stati dupa ei , sa le cereti iertare si/sau sa le fiti la fel cum ati fost inainte , sa fiti din nou impreuna ( in cazul in care ati mai fost) pentru ca asa o sa dovediti ca nu aveti caracter si o sa picati de fraieri si nu cred ca va doriti asta !
 Deci , in astfel de situatii , raspundeti cu aceeasi moneda ! Indiferenta poate fi uneori o arma foarte buna si nu ma refer aicia la "razbunare" nu ! Ma refer la faptul ca ceea ce primiti daruiti la schimb , e foarte simplu .
 O alta idee de baza este aceea ca , indiferenta si nepasarea oamenilor vine atunica cand nu le convine cum te porti cu ei , cand nu le convin vorbele cu care va adresatai sau cum va comportati cu ei si cei din jur atuncia iti zic "Te-ai schimbat" sau "Esti indiferent , ce ai?" ... Tipic ! Nu este asa , aceasta este o simpla stare de spirit de moment , iar indiferenta are alte nivele si alte adevaruri ; vine atuncia cand este cel mai rau ptr tine sau cel mai bine , depinde ... O vorba veche zice "Dupa fapta si rasplata" si asta este cel mai bun sfat , primesti si daruiest la fel ! Nu merita se ne implicam pentru persoane carora nici nu le-ar pasa daca maine/poimaine am patii ceva , lumea ase duce din ce in ce mai rau spre rau si spre rautatea maxima ! Ne mai intrebam de ce sunt atatea necauzri si de ce mereu omenirea este lovita de necauzri ? Este foarte simplu Dumnezeu vede si simte rautatea omului , a creat o fiinta care s-a transformat intr-o fiara ! Asa ca nu ne ramane decat un singru lucru :
 CONCLUZIA: Pe cat de rea pe-atat de buna este indiferenta ! Mai ales intr-o lume plina de FALSITATE , LACOMIE si MINCIUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu