28.04.2012

Oamenii se vaita mereu ! Dar va intrebati macar: oare altii o duc mai rau?

Dupa cum bine stiti , viata este o continua lupta pentru asa zisa reusita si pentru rezultate cat mai bune , pas cu pas luptam pentru fericirea noastra si a familiilor noastre , poate si ptr unii prieteni . La urma urmei , viata insemana mai mult decat bunuri , bani si fericirea materiala ... inseamna fericirea pshica si sufleteasca , inseamna sa avem alaturi persoane care ne pot ajuta , in fine nu aicia vreau sa ajung .
 Ideea princiapala care vreau sa o scot in evidenta este aceea ca atunci cand suntem loviti de ghinion si de nereusita in ceea ce ne propunem nu trebuie sa neaparat sa disperam ci trebuie sa ne gandim : "Si maine e o zi" si sa ne mai gandim si la faptul ca , poate sunt altii care o duc mai rau ca noi , familii sarace , copii care nu au ce manca , care nu au niciun viitor ... oameni bolnavi loviti de soarta , batrani carora nu le ajung pensiile . Acesti oameni o duc mult mai rau ca noi ! Ceea ce patim noi nu este nici pe jumatate pe langa altii , care se roaga zi si noapte pentru o paine pe masa ziua urmatoare , care se roaga sa aiba o lumanare ca sa isi termine temele , care nu stiu ce este acela un "Smartphone" iar altii primesc Iphone-uri peste Iphone-uri . Traim intr-o perioada in care oamenii nu deschid ochii suficient pentru a vedea cruda realitate , chiar daca si ei au ghinion ( aicia ii inteleg , pentru ca si eu am avut parte de multe necazuri , dar nu la fel ca altii ) trebuie sa fie mai buni cu ei insusi si cu viata lor si sa nu inceteze sa creada ! Indiferent ca viata le pune mereu o bariera , ambitia si dorinta de reusita este mai importanta ca orice .

 Concluzia: Nu trebuie sa ma vait nici eu nici voi , nimeni ! Indiferent ce am patii ci trebuie sa ne gandim ca poate altii nici nu au acoperis deasupra capului asa ca deschideti ochii si multumitii lui Dumnezeu pentru ce aveti , ca poate nu ati fi avut si ar fi fost mai rau ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu