09.04.2012

De la extaz la agonie?!


"De la extaz la agonie?! Bariera ce le desparte este foarte mica , nici nu iti dai seama cand ai trecut dincolo de ea!" - Dupa cum spun aceste cuvinte , este foarte greu sa te mentii de partea buna a barierei si de'asta trebuie sa sti sa mentii macar echilibrul .


 Asa dar , dupa cum spune si mica introducere a acestui post , vreau sa va explic ca intotdeauna , dar intotdeauna trebuie sa fi atent si sa nu fi sigur ca acea stare de extaz va ramane , ci trebuie sa gandesti ca si cum viata ta atarna mereu spre partea rea , adica "agonia" . Deci in aceasta viata , cu totii avem senzatia ca probabil meritam mai mult sau ca ceea ce ne dorim este ce meritam cu adevarat , insa nu ne intrebam: "Oare asa o fi?" NU FRATE ! Nu este asa si va pot explica de ce . Viata niciodata nu-ti va oferii ma intai partea buna a unui lucru si apoi cea rea , mereu iti va oferii partea rea ... si te va pune la incercare , iti va "dovedii" ca nu este asa cum crezi tu si ca trebuie sa lupti mult mai mult dar totodata trebuie sa sti cand sa spui : "STOP ! Nu merita" sau "GATA ! Nu-mi mai pasa!" ... si acum ajungem la ideile de baza: Vezi , speri , iti doresti , te gandesti , realizezi , profiti , te gandesti ... iar in final te intrebi: Oare a meritat efortul? Raspunsul ti-l vei da singur: NU ! Pentru ca anumite lucruri sau persoane care te-au dezamagit odata sau ti-au inselat increderea automat nu merita sa ai resentimente fata de ele sau sa te gandesti sa-ti para rau ! Trezeste-te la realitate !!! Oare ei ii pasa? S-au se gandeste doar la ea ... asta este adevarata intrebare si raspunsul cuvenit .

 Asadar concluzia finala este aceea ca: Nicidoata dar niciodata sa nu crezi 100% in ceea ce vezi sau ceea ce simti pentru ca in aceasta lume , aproape ca nu mai poti avea incredere in nimeni , inafara de familia ta ! Toti , dar absolut toti te vor dezamagii cel putin odata si totodata isi vor arata adevarata fata . Chiar daca ai avut in viata ta persoane la care ai tinut si/sau le-ai iubit , bun ! Sa-ti para rau , sa nu le uiti dar atata tot ! Viata ta continua si merge mai departe fie cu acele persoane langa tine fie fara ele . !
     
          SFATUL MEU PERSONAL: Nu puneti botu' la nimic oricat de frumos si de adevarat ar fi !
RESPECT ! Nimeni Altu' !
ZAMBETUL este uneori cea mai buna CALE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu