16.06.2012

Dragostea ?! E ca o floare ... ! Continuarea o regasiti sub alta forma in postare.

Dragostea ?! Nu exista asa ceva , doar o simpla senzatie de atasare. Iar prostia naste prostie pe cand indiferenta naste nesimtire. Iar nesimtirea vine aproape mereu in urma indiferentei si invers ! Absolut toti oamenii , cunostintele tale , prieteni s.a.m.d vor dovedii acest lucru fata de tine macar odata pentru ca traim intr-o lume plina de RAUTATE si LIPSA DE BUN SIMT ! De aceea trebuie sa fim tari si sa aratam ca suntem mai presus decat ei si ca ceea ce fac ei nu ne afecteaza . In concluzie fi tare frate ! Nu lasa pe altii sa te doboare indiferent ce se va intampla sau ce iti vor face ! Trebuie sa tineti capu' sus sa stiti de la cine sa va astepti la lucruri bune si de la cine sa va asteptati la lucruri rele , sa stiti sa nu puneti botu' cum se spune la orice persoana care va zice "Te iubesc ! Vreau sa fiu cu tine." astea sunt doar de complezenta , asteptati dovezi sincere , asteptai dovezi reale .
  In alta ordin de idei nesimtirea are un alt rol in toate astea si acela ca mereu apare in jurul relatiilor , mereu oamenilor "le place" voluntar sau involuntar sa-si bata joc de sentimentele altora , sa ignore faptul ca poate acea persoana chiar are sentimente , chiar iubeste ... Nuu , niciodata ! Lor le place sa doar sa calce in picioare ceea ce simt altii si sa nu le pese daca acele persoane au depus eforturi pentru ele sau daca au facut sacriffcii ? ... Ei bine nu , pe ei nu-i intereseaza , asta este viata din pacate , asa ca ramane intre noi prieteni ! Fiti tari ! Fiti cu capul pe umeri si aveti grija pe cine va bazati ca sa nu va inselati increderea !



 Concluzie: Prostia naste prostie iar indiferenta naste nesimtirea exact cum am spus si la inceput ! Asa este mereu , din pacate ... dar macar ne ramane ceva : SA FIM TARI ! Si sa ne doara undeva de cei ca ei . PUNCT ! Va tin pumnii si va sfatuiesc din nou DESCHIDETI OCHII BINE !

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu