03.07.2012

De ce exista raul si suferinta? Care este originea lor? Le va invinge binele vreodata?...

Heeei ! Va salut pe toti ! Am revenit cu o postare despre care cred ca o sa va amuze putin , insa subiectul este unul "clasic" daca pot spune asa si anume ma voi referii in mod special la "lupta" dintre "bine" si "rau" . Dupa cum probabil toti stim Dumnezeu a creat lumea iar inca de la inceput a exista acel "rau" acel lucru ca sa zic asa cel care ne indeamna spre fapte necugetate , spre decizii gresite s.a.m.d . In alta ordine de idei ceea ce vreau eu sa scot in evidenta este faptul ca pe aceasta lume exista oameni buni , oameni binevoitori , oameni care te vor ajuta , sprijinii etc ... de exemplu ca familiile noastre , desigur mai exista si exceptii negative dar acelea nu le luam in calcul acuma iar pe partea cealalata exista oamenii rai , oamenii fara bun simt , fara suflet al caror singur scop este binele lor si raul celorlalti din jur , ei bine cam asta inseamna pe scurt "lupta" despre care v-am zis mai sus .
  Acuma revin la titlul , oare vreodata va invinge vreuna dintre parti ? Ei bine ... unii veti spune "Da" altii veti spune "Nu" , parerea mea personala este ca nu si pot explica acest lucru: in primul rand niciodata nu se va intampla acest lucru deoarece mereu vor exista amandoua si in al doilea rand niciodata nu va renunta niciuna dintre parti , in fine ... in principal ideea de baza care vreau sa o scot este aceea ca , pe aceasta lume exista oameni de toate felurile , cu tot  felul de comportamente , suflete etc si ca mereu ne vom lovii si de cei buni si de cei rai , in special de cei rai din pacate si asta o pot spune doar din propria mea experienta asa ca fiti atenti , deschideti ochii pe cine aveti in jur si fiti foarte atenti in rest , numai de bine sa auzim si multa sanatate!

 Concluzie : Mereu ne vom lovii de barierele dintre cele doua parti doar ca trebuie sa fim atenti sa ramanem de partea corecta ! Adica cea buna. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu