05.07.2012

Voi credeti in ghinion? Eu cred si cunosc multi altii care cred

Ei bine ghionul asa cum il stim noi este acel "ceva" care se intampla destul de des contrar vointei noastre , mai pe scurt .. atunci cand ne dorim ca un anumit lucru sa se intample ei bine el nu se intampla poate din prima sau poate pe parcurs iar atuncia noi aruncam vina pe ghinion , adica cam marea majoritate . In alta ordine de idei ghinionul exista si atuncia cand noi nu meritam acel lucru sau pur si simplu asa ne este soarta sa nu se intample iar noi dam vina pe el , insa poate nu eram pregatiti pentru acest lucru sau cel putin nu inca !
  In alta ordine de idei , multi oameni considera ghinionul si norocul doar o superstitie , doar o fabula din vremurile de de mult apuse , doar doua lucruri care practic nu exista si nu se intampla insa eu tin sa contrazic acele persoane din propria experienta si poate chiar din experienta unor prieteni , deoarece acest ghinion apare fix cand nu ma astept fix cand nu trebuie si imi strica totul sa fie coincidenta ? Nu prea cred ! Sincer , coincidenta este ceva , dar ca sa se intample fix in momentele cheie , fix pe aceleasi subiecte , aceleasi lucruri mereu ? Deja nu mai are cum sa fie doar o simpla coincidenta ci este pur ghinion .
 In incheiere vreau sa va aduc la cunostinta ca toti avem ghinion dar si noroc , depinde ... si ca toti ar trebuii sa credem macar putin in aceste asa zise "superstitii" deoarece ele chiar exista chiar daca multi oameni le contesta vehement , dar asta nu prea conteaza atata timp cat cei ca mine stim ca EXISTA !



 Concluzie: Ghinionul vine mai mereu dupa noroc si invers ! Asa ca sa fiti pe faza , cand aveti pe unul sigur il veti avea si pe celalalat , nu conteaza ordinea dar se va intampla , va asigur eu . Va urez succes si sper sa aveti parte doar de noroc si ghinionul sa va ocoleasca mereu. :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu