06.07.2012

Prietenia reala ? Am intalnit si astfel de oameni , dar mai rar !

Aceasta postare o dedic unor cateva persoane care desii in trecut m-au mai dezamagit , supărat ... ne-am mai certat etc , una peste alta tot ele la un moment dat au aratat ca pot fi si niste prieteni mai mult decat buni , ca ma pot sfatuii asa cum trebuie , ca ma pot ajuta sa merg spre drumul corect si sa aleg deciziile cele mai bune !
Ei bine aceste mici sacrificii conteaza , caci si eu daca va fi nevoie vreodata le-asi face ... revenind , faptul ca unii sunt dispusi sa renunte la anumite lucruri care le-ar aduce fericirea proprie pentru mine, adica pentru prietenia noastră , pentru faptul ca asta e tot ce conteaza ! Mai presus decat o fata , mult mai presus decat o fata normal este prietenia noastra intre noi , caci la urma urmei tot cu baietii bei o bere , tot cu ei mai razi , treci prin probleme , prostii s.a.m.d . asa ca asta conteaza la urma urmei cel mai mult ! Revenind vreau sa le multumesc din nou acelor cativa , prin aceasta postare si vreau sa va spun voua , tuturor celor care cititi aceste postari ca in viata conteaza mult mai mult prietenia ( fie ca e intre baieti sau fete ) decat o relatie , pentru ca de multe ori ... relatia se poate duce , iar noi tot la prietenii/prietenle noastre ne intoarcem !

 

                       Concluzie: PRIETENIA este foarte importanta ! Dar trebuie sa stim cand ea este ma importanta ca dragostea . Pentru mine sincer DRAGOSTEA are un plus. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu