08.01.2022

Un nou an, o nouă provocare. La mulți ani 2022!



 Un nou an, o nouă provocare, hai cu un 2022 mai bun.


Vă salut cu drag după un an de absență. Anul care tocmai a trecut a fost unul foarte ciudat, totodată plin de multe întorsături, multe schimbări de situație șamd.

Aș putea spune că per total a fost un an bun, un an în care am făcut destule compromisuri, unele mi-au adus satisfacția sufletească pe care mi-am dorit-o în timp ce altele nici măcar nu s-au apropiat de ceea ce îmi doream. Am fost din nou "lovit" de realitățile vieții, de oameni pentru care aș fi fost dispus să merg până la stele și înapoi, ei bine acei oameni s-au dovedit că nu erau chiar cine păreau că sunt, ba chiar situația era exact pe dos. Cu alte cuvinte am înțeles încă odată ce înseamnă viața, în cine poți avea încredere și de cine trebuie să te îndepărtezi.

Acuma, lăsând puțin lucrurile să zic așa mai triste, anul 2021 mi-a oferit multe oportunități de călătorie, am avut parte de poate unul dintre cele mai bune vacante pe care le-am avut vreodată. Vacanța la mare din 2021 a fost una reușită, cu plusuri și minusuri însă, per total pot spune că m-am întors fericit, am creat multe momente superbe și am rămas cu multe amintiri frumoase. Concediul a avut loc în stațiunea Costinești în luna iulie, începând cu drumul către mare și continuând cu ultima noapte pe malul Mării Negre, au fost multe clipe frumoase, momente de neuitat.

Dar, înainte de asta așa cum am amintit a fost și episodul mai puțin fericit din luna Martie, nu voi intra iar în detalii deoarece am făcut-o în mare parte în postarea anterioară, cert este că am pus punct unei relații, care deși a pornit frumos și a părut să continue către ceva și mai frumos însă, din păcate lucrurile s-au schimbat total, probabil și din vina mea, probabil din vina amândurora, poate mai mult la ea, poate l mine. Aici nu voi comenta pentru că nu ar fi corect s-o spun doar din perspectiva mea dar un lucru este sigur, nu s-a încheiat cum ar fi trebuit însă asta este, mergem mai departe așa cum viața își continuă drumul anevoios.

Sfârșitul anului mi-a dat o palmă bună, meritată. Ce înseamnă asta? Înseamnă că niciodată nu trebuie să te încrezi la maximum în cineva, poate, cu o excepție sunt cei pe care îi știi de o viață, cei care au fost acolo când ai avut mai mare nevoie iar pe această cale le mulțumesc, totodată le mulțumesc și celor care și-au arătat adevărata față, în felul asta măcar am scăpat de oameni falși. 

Lecția cea mai importantă în viață fiind aceea de a avea grijă alături de cine stai la masă, uneori poate nu ne dăm seamă însă stam chiar cu duşmanul.


În încheiere vreau să le mulțumesc tuturor susținere, în special tatălui meu care a fost acolo mereu, susținând-mă necondiționat! 


Anul 2021 a adus Steaua tot mai aproape de prima ligă, acolo unde ne este locul. De asemenea pandemia a continuat și în acest an și se pare că va continua. 

Dragilor, nu uitați să vă iubiți și apreciați familia și pe cei dragi vouă, indiferent de situație! 


La mulți ani, România Mare!

Mai jos o să regăsiți câteva dintre cele mai frumoase momente capturate în anul ce a trecut. Sper să vă placă! 😎






































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu