13.03.2012

Un nou capitol din viata - Nesimtirea !

 Salutare tuturor ! Recent am ajuns la o concluzie pe care o banuiam sa zic asa de mult , insa deabia acuma s-a adeverit destul de mult ... si anume aceea ca traim intr-o lume plina de prostie , nesimtire , lipsa de respect fata de el/ea insusi nici nu se poate pune problema de respectul fata de aproapele tau , deja este ceva prea greu .
 Pe de alta parte , acest lucru l-am realizat mult mai de mult , inca decand eram mic ... am patimit multe din cauza unora/altora de varsta mea care fie isi dovedeau prostia prin diferite glume , prostii penibile si multe alte tampenii specifice tineretului actual al Romaniei .

 Zilnic vad acest lucru si il realizez cu greu , deoarece ma doare ca traiesc intr-o asemeanea lume si mai ales o tara asa frumoasa distrusa de atatia nenorociti , ... oameni fara pic de bunatate si ura continua fata de ceilalati si doza aceea de nesimtire ! La orice pas care-l fac , vad aceste lucruri si doare ... dar incerc sa ma obisnuiesc sa trec peste , desii este greu uneori ... cu calm si rabdare treci peste orice !
 Asa dar , concluzia finala este aceea ca traim intr-o lume foarte rea si nepasatoare totodata , poti sa mori in plina strada ca toti care sunt prin apropiere trec fara sa se uite macar la tine , asa ca ... nu prea merita sa ne agitam ci sa merge mai departe !
 Part one : Despre caracterul oamenilor 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu