04.03.2012

Ce am retinut din inceputul lui 2012 ?! # Part one - Primele 2 luni !

 Asadar a venit si 2012 si odata cu el ... peripetiile ! Dupa 2 luni si un pic din acest an am realizat foarte multe lucruri si anume ca : de multe ori este bine sa sti cand sa taci , cand sa te opresti , cand sa vorbesti si cand sa acorzi atentie cuiva sau nu .
  In principal ideea este ca ... in acesta perioada de inceput a anului 2012 am vazut ca de multe ori este mai bine sa te abtii sa spui anumite lucruri chiar daca de cele mai multe ori ai dreptate sau chiar daca nu ai iarasi este bine sa taci deoarece poti sa-ti creezi singur probleme , poti sa-ti indepartezi persoane apropiate , persoane dragi tie ... sau chiar sa rupi legatura cu unele dintre ele ; in alta ordine de idei este bine sa te abtii in a aduce comentarii inoportune intr-un anumite moment sau intr-o anumita discutie deoarece te trezesti contrat dur de cei din jur pentru simplul fapt ca ori nu ai dreptate ori ceilalti nu sunt de acord cu ceea ce ai afirmat si uite asa "te bagi singur in cacat" ca sa zic asa (scuzati exprimarea) . O alta idee este aceea ca atunci cand acorzi atentie cuiva din diferite motive , poti avea parte de mici surprize de cele mai multe ori neplacute iar asta nu este deloc ceea ce ne dorim cu totii . Altceva ce am mai realizat in aceste prime 2 luni este aceea ca prietenia este ceva inclinat mereu intr-o balanta si trebuie sa fi atent sa mentii echilibrul ei caci altfel ... s-ar putea sa strici prietenia , asa ca e bine sa fi atent ce si cum , concluzie: Ganditi-va de doua ori inainte sa spuneti/luati vre-o decizie sa nu o regretati apoi .

 Aveti grija sa nu "sufocati" pe cineva din diferinte motive , fie ca iubiti pe acel cineva sau fie ca sunteti foarte buni prieteni , aveti grija ce si cum !
"Este ceva mai rau decat oamenii rai , indiferenta oamenilor buni !"

~ Part one: Primele 2 luni din 2012 in cateva cuvinte , revin cu continuare ! ~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu