19.02.2012

Vorba ta prietene o sa existe certuri , nu exista compatibilitate !?

 Dupa cum probabil stiti cu totii , nu exista o asa zisa "Intelegere perfecta" cu alte cuvinte compatibilitate intre doua sau mai multe persoane , sunt multe cauze ... printre care cele mai cunoscute: Un simplu cuvant gresit poate strica totul sau o simpla fata poate sa-ti duca probleme si multe altele .
  Probabil ca poate nu am fost destul de explicit?! , ... uitati sa punem altfle problema :
-aveti o prietenie cu o fata sa zicem , o cosniderati o prietena extraordinara , va intelegeti super va impartasiti problemele/secretele etc si intr-un final , realizati ca poate tineti mult mai mult ea sau poate , de ce nu ... o iubiti? Chiar daca va pare ciudat , asa ceva se poate intampla ... si de multe ori ramaneti "cu buza umflata" de ce ? acuma vine partea cea mai simpla ... Pentru ca , ori ati spus ceva nepotrivit , acel "ceva" care a deranjat-o/afectat-o , sa nu uitam ca o vorba poate fi de multe ori mai dureroasa decat o fapta/actiune ; o alta idee de punctat este ca in aceste relatii de prietenie sau de iubire , pot intervenii si alte persoane care sa-ti provoace certuri , prin simplul fapt ca "baga strambe" si ce rezulta?? ... iti distruge asa zisa "comptaibilitate perfecta" , acea relatiie de prietenie,iubire etc ce este ea poate fi distrusa in doar cateva clipe !
 O alta idee de baza este aceea ca de multe ori persoana in cauza: prietena/iubitu/a etc sa creada ? si de ce ... Pai este simplu pentru ca in multe din cazuri aceste persoane se lasa prea usor influentate si de cele mai multe ori nu realizeaza ca gresesc si asculta acele "sfaturi" care defapt vor avea ca rezultat final , ghiciti ? Distrugerea prieteniei/relatiie sau orice altceva !!! De aceea este foarte important sa fiti convingator si sa stiti sa va apropiati persoana respectiva inainte sa fie prea tarziu , adica inainte sa se lase influentata si apoi sa suferiti !

 In incheiere vreau sa scot in evidenta ideea de baza:
  * Nu va exista relatie fara certuri din cauza a multor motive(enumerate mai sus de mine) dar in alte cazuri ele arata stabilitatea/increderea intre cele doua persoane (reciproca desigur) si altceva ce este foarte important: Compatibilitatea o ve-ti afla daca este intradevar potrivita/perfecta doar dupa ce o sa treceti peste obstacole impreuna ! Personal ma indoiesc ca exista relatii/prietenii fara certuri si mai cred ca nu exista compatibilitate perfecta !  ~ Totusi asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti increderea in ceea ce priveste compatibilitatea , increderea si dragostea , totusi ... exista ! Dar greu de gasit si de mentinut din pacate.*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu