13.02.2012

14 Februarie sau 24 Februarie ?!

   Bun , a venit data de 14 Februarie , si?... Toata lumea se agita , se da peste cap , toti se agita etc . Dar uita un lucru , aceasta nu este sarbatoarea noastra , a romanilor ... este preluata de la americani , oare ei stiu de sarbatorile noastre? Nuuu ! Oare ei stiu macar unde este Romania pe harta? Mare majoritate nu ... deci mai bine ati renunta si v-ati gandii la Dragobete ! Sarbatoarea noastra , a romanilor . 
  Ceea ce este cel mai dureros este ca acest lucru se extinde din ce in ce mai mult , romanii par sa fie hipnotizati de acest lucru din ce in ce mai mult , de la an la an ... Din pacate suntem un popor care adopta orice fie bun/rau , indiferent de ce natura este sau de unde provina . Un alt amanunt important este ca , de multe ori altor tari nici macar nu le pasa ... de tara noastra , suntem ignorati , jigniti , luati peste picior , ... tratati "cum se cuvine" cu alte cuvinte , insa NU! Romanul continua ... indiferent , nu realizeaza sau nu vrea sa realizeze .
  Personal nu am nimic cu aceasta sarbatoare , doar ca stiu ca nu este a mea , nu ma reprezinta pe mine ca roman cu absolut nimica ! Sincer ... asi prefera ca Dragobetele sa nu mai fie puse in umbra , de ceva strain mi se pare mai mult de cat stupid , insa asta este ... din pacate traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu' , o tara frumoasa distrusa de toti si toate ! 


  
   In incheiere vreau sa urez o calduroasa urare : Sper sa va distrati  cat mai bine in aceasta perioada , nu neaparat sarbatoare asta ... dar macar sa simtiti adevarata sarbatoare de Dragobete ! Bafta tuturor , sa fiti ferciti si sa nu uitati sa sarbatoriti ROMANESTE ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu