09.09.2016

Sfarsit de vara,inceput de toamna - Septembrie 2016

Simpla introducere,setembrie,2016,toamna,sfarsit de vara....



Salutari din nou! Revin cu o noua postare,de aceasta data vreau sa subliniez faptul ca a mai trecut o vara pe langa noi,aproape a mai trecut inca un an pe langa noi,dar cel mai important,cel putin pentru mine este faptul ca in aceasta luna voi mai "imbatranii" cu un an ca sa zic asa,ceea ce poate este bine,poate nu,dar un lucru este sigur inca un an din viata mea aprope s-a scurs si parca am mai invatat una,alta.
In mare parte,aceasta vara a fost presarata de o perioada destul de agitata,multe suisuri si coborasuri,multe pante ascendente dar si descendente,atat pe parte profesionala cat si pe ea personala,din punct de vedere al familie,asa cum am mai spus-o si in postarile anterioare,am realizat din nou ca familia reprizinta principalul capitol din viata oricui.Pe de alta parte,am reusit sa pun deoparte si cateva realizari,cum ar fii de genul morale,de prietenie si profesionale,am realizat ca multe dintre relatiile de prietenie,colegialitate de la servici au ajutat mult in a ma forma atat profesional cat si moral,dar mai ales psihologic! 

Prinre altele una revin la ideea de baza a acestei postari,verile acestea,verile din perioada aceasta,la varsta asta,sunt cele mai importante,caci pe acestea nu o sa ni le mai poata reda nimeni niciodata,sub nicio forma! Aceste perioade de lunga liniste,relaxare ar trebuii prelungite,ar trebuii sa mai lasam de la noi si sa profitam cat mai mult de moment,ar trebuii sa incetam a ne mai gandii "Oare ce ma fac maine? Oare de unde platesc factura la curent... ?"; ar trebuii sa profitam de fiecare moment,sa profitam de fiecare lucru poztiv pe care viata il ofera,atat cat ofera... vorba aia,cu bune,cu rele tot noi ramanem,trecem mai departe.O alta idee a vietii este ca niciodata,indiferent de visele la care aspiram nu trebuie sa ne inclinam in fata nimanui si nici sa "pupam in cur" cum ar spune romanu',inafara de Cel de sus nu trebuie sa ne punem in genunchi in fata nimanui,pentru ca nici in fata noastra nu s-ar pune nimeni pentru nimic in lume,sau cel putin s-ar pune dar doar pentru un profit enorm;principala morala pe care am invatat-o pana acuma in acest an este ca trebuie sa nu incetez nicio clipa in a crede in visele mele,in dorinta de a realiza ceva in viata si in dorinta de a fii cineva intr-o socitate si asa greu incercata si adancita in mizerii si nenorociri,macar noi cei tineri trebuie sa ramanem in prina linie ca sa zic asa.

Astea fiind spuse,vreau sa va urez o toamna placuta si plina de bucurii,fie ca toate cele bune se abata asupra voastra,stima si respect! Sa auzim numai de bine...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu